Terminate_bot Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ostatnio podczas szperania w necie znalazłem taką oto stronkę : http://ufo.myexp.de/?id=about UFO:AI to taki remake dawnego dobrego UFO :) Robią ją na engin'ie Quake'a II, co może się wydać troche śmieszne, ale jak zobaczyłem gierke w akcjii to byłem mile zaskoczony :) Nie jest to oczywiście żadna super-ekstra-hiper grafa, ale całkowicie wystarczająca. Ze stronki można ściągnąć demko (nad pełną jeszcze pracują ).Oprócz tego na stronce jest coś, co prawdopodobnie spodoba się fanom dawnego UFO :), a mianowicie... mod, który dodaje multiplayera! :D Sam nie miałem czasu go jeszcze obejżeć, ale bracik mi mówił, że jest zarąbisty. Podobno idzie nawet przez neta grać :) Czekam na wasze opinie na temat tej gierki (no i moda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 No no powiem szczerze ze nie moge sie doczekac koncowego efektu , to moze byc ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Gra juz wyszla, jest za free - http://www.gamershell.com/news/37525.html . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czy to ta giera na silniku Quake 2? Grałem wieki temu w demko i pomimo zarwania kilku nocy nad UFO:EU i UFO:TFTD tutaj jakoś obyło się bez rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 u mnie po instalacji gra sie uruchamia w pseudo polskim jezyku, jak wlaczyc angielski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Czy to ta giera na silniku Quake 2?Kolega czytał w ogóle pierwszego posta? Tak, ta gra jest na silniku Quake 2. Od pocżątku tego roku pojawiły się dwie gry z serii UFO/X-Com, a jeszcze jedną widać na horyzoncie. To dobra wiadomość. :) PS. Linuksiarze mogą sobie bez problemów pograć. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Kolega czytał w ogóle pierwszego posta?A gdzie tam, zobaczyłem UFO w tytule i wspomnienia z Amigi przesłoniły mi oczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam, Panowie nie wiem co się dzieje ale pobrałem Ufo Alien Invasion dla Windows 32 i nie chce mi ruszyć na systemie Windows 98 ani Xp. Pojawia się komunikat: C:\Program Files\UFOAI-2.1\ufo.exe Urządzenie podłączone do komputera nie działa. I drugi: Błąd przy uruchamianiu Plik UFO.exe jest połączony z brakującym eksporterem SHELL32.DLL:SHGetFolderPathA. Co jest nie tak Win98 instalacja przebiega bez problemu 2razy już ściągałem grę i instalowałem ją. Dodam że demo tej gry chodzi u mnie bez problemu :mur: Jakby ktoś miał pomysł to można pisać m.pedziwiatr@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...