Gość lechu1777 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 Elo. Mój qumpel ma problemy z pingiem :/ Ma neta 128/64 z sieci osiedlowej (kablówka). Ping z onetem czasem średnio 80ms a czasem 400ms... W grach sprawa przejawia się lagiem, ping od 30ms-300ms (skaczący bardzo). Ma wew. IP i kurcze nie wie co robić a lubi grać przez neta. Czy wykupienie zew. IP coś by dało?????????? Nie ma rzadnych syfów w pc bo mu dopiero formatowałem pc...Narx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Taki jest wlasnie urok sieci osiedlowych. Obawiam sie ze jesli twoj kumpel nie zmieni dostawcy internetu to nigdynie pogra bez laga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 A cos da wykupienie zew. IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 sie masz :P routowalne IP nic nie da :( w jakie gry ma slaby ping? najbardziej prawdopodobne to serwy gry albo droga do nich daleka i kreta :P zbadaj tracertem albo pathpingiem co masz po drodze i ile serwow lan dl//up rozne i do tego w sieci osiedlowej do grania nie nastawia optymistycznie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Elo. Ja mam ping w grze Soldat 0 do 33 na serverze ligowym a kolega 33-300 :D:D:D:D Thx za odp na temat zew. IP. Jak sie ten program nazywa? Tracert? Pathping? EDIT/ Na soldat nam narbardziej zależy bo klan mamy i na meczach nei da się grac z pingiem 300;/ Edytowane 3 Grudnia 2005 przez lechu1777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...