lalasso Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam to mój 1 post na tym forum, długo je przeglądam, a teraz w końcu pytam :D Zamierzam zmienić mój zestaw 5.1 Creative na jakiś lepszy zestaw 2.1, duzo czytałem o Logitechu Z-2300, ale zainteresował mnie jeszcze jeden zestaw mianowicie Altec Lansing MX 5021. Miał ktoś z was styczność z tym zestawem, lub wogóle z głośnikami Altec-a ? Problem w ty że zestaw jest dostępny tylko w sieci, w sklepach raczej go nie co wiąze się z brakim możłiwosci odsłuchowych, a nie chciał bym kupować kota w worku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Altec robi glosniki bardzo wysokiej klasy, aczklolwiek malo popularne u nas- dlatego ciezko spotkac w sklepie. Rowiniez zastanawialem sie nad altecami i logitechami z-2300, i ostatecznie wybralem logitechy. Czy slusznie - napisze jutro - wtedy bede je mial ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalasso Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Altec robi glosniki bardzo wysokiej klasy, aczklolwiek malo popularne u nas- dlatego ciezko spotkac w sklepie. Rowiniez zastanawialem sie nad altecami i logitechami z-2300, i ostatecznie wybralem logitechy. Czy slusznie - napisze jutro - wtedy bede je mial ;] czytałem wrażenia w innym poście :D , oprócz duzego boom, jak gra reszta pasma :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...