adeo Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Kupiłem tą obudowę. Temperatura procka spadła z 47 -> 35 stopni w idle (Athlon2500+@2800). Ale mam problem: jak zamontować w niej napędy optyczne? Otwory na śrubki w obudowie ni ezgrywają się z otworami w napędach. Do obudowy są dołaczone jakieś szynky, ale nie wiem jak z tego skorzystać :( Może ktoś spotkał się z takim problemem i go rozwiązał? Będę wdzięczny za pomoc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) Witam ! W celu zamontowania napędów optycznych – należy 1. zdjąć cały przedni panel obudowy, 2. wyłamać blaszki, 3. przyśrubować ślizgacze, czy jak im tam, do napędów zaostrzoną końcówką skierowaną do wnętrza obudowy, a końcówkę z blaszką wygiętą na zewnątrz, 4. wsunąć spreparowany napęd do obudowy aż do zatrzaśnięcia, 5. założyć panel przedni, Podaję jeszcze adres do profesjonalnej recenzji tej obudowy http://www.silentpcreview.com/article210-page1.html W tym serwisie jest też dużo innych opisów obudów anteca, ze zdjęciami zamontowanych napędów i przy odrobinie wytrwałości mozna się zorientować co do sposobu ich montażu. Jeżeli gdzieś byłem nieścisły proszę o korektę. Pozdrawiam PS. Gratuluję wyboru obudowy :-P - ja jestem zadowolony. Edytowane 12 Grudnia 2005 przez Sołtys25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...