Gość Szyme_k1 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam. Nie wiem jak to się stało ale z jakiegoś powodu gdy odpalilem kapa to zamiast mojej nazwy dysku pisze "dysk lokalny" jak po formacie a jak chce wejsc w niego to wyskakuje "dysk w stacji dyskow niesformatowany... czy chcesz sformatowac go teraz?" do wybory Tak Nie klikam nie. Zrobilem format C i nadal nie chce odpalic. Jest on dolaczony jako drugi dysk dodatkowy ma tylko jedna partycje na 40GB. Byla na nim tylko muzyka mp3 nic wiecej 40 GB muzyki. Komputer go wykrywa. Kiedy bylem w biosie przy instalacji Winows (instalacja na drugi HDD na Masterze) pisalo ze HDD nie jest podzielony na partycje :mur: Bylem z nim w serwisie ale niesety nie bylo serwisantow :| Powiedziano mi ze to pewnie wirus. Czy mozna z tego HDD jakos odzyskac dane? System plikow na nim to NTFS. Czy wogule ten dysk jeszcze nadaje sie do urzytku ? byc moze jest popsuty :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 moze masz jakis probelm z tasma odzyskas sie da jak nic nie bedziesz robil.. easy recovery najnowsza wersj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szyme_k1 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Z tasma raczej nie ma problemu podlanczalem pod Cd-rom i tez nie dziala :( No wiec jak moge odzyskac te dane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...