pmichael Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 WITAM! Mam mały problem. Mój komp szaleje. Co jakiś czas samoczynnie wyłącza się i na nowo ładuje system (podobnie jak twardy reset) -----------------------------------W MOIM KOMPIE SIEDZI DUCH :blink: ------------------------------------------------------ Dlaczego tak się dzieje? :mur: Czy to wina zasilki? (megabajt MGB-300 ATX) pmichael@interia.pl AMD Athlon XP 1700+, 768 MB RAM, płyta ECS K7VTA3, 160 GB + 40 GB twardy, DVD-RW, CD-RW, GF2 64MB, SB LIVE! 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 lol temat roku :) po pierwsze nie ten dział heh po drugie napisz czy kręcisz jakieś komponenty kompa :-| po trzecie zobacz jakie masz temperaturki na procku itp. jak to sprawdzisz to odpisz ps. po czwarte wezwij szamana :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Może jeszcze powiedz w jakim momencie ci się restartuje. I ty wierzysz w duchy ?? Wydaje mi się, że jesteś już tak duży, że wiesz o tym, że to bajka :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 To wina zasilacza, wymień go od razu po zaraz sie zjara, a może też pociągnąć reszte sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) To wina zasilacza, wymień go od razu po zaraz sie zjara, a może też pociągnąć reszte sprzętu.A ja jako zakład pogrzebowy polecam Delte lub Fortrona 350W... Edytowane 25 Grudnia 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 jeszcze możesz pamięci sprawdzić memtestem albo goldmemory, żeby sie upewnić że są sprawne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 I na koniec jeszcze jedno - sprawdź kondensatory elektrolityczne na płycie, czy któryś nie jest spuchnięty lub nie ma wycieków elektrolitu (takie brązowe plamy). Jeśli płyta ma co najmniej 4-5 lat i w dodatku pracuje na marnym zasilaczu to to jest jedna z najbardziej prawdopodobnych przyczyn - mam w firmie co miesiąc takie przypadki -> do serwisu, wymiana eletrolitów ( ok.30-40 zł ), wymiana zasilacza i po problemie ! Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie masz wirusów?? Bo jakiś wirek właśnie takie cuda z kompem robił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad164 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Masz program antywirusowy ?? Moze ktos ci wirka wgral i przez gg steruje twoim kompem :) TrojanGG takie rzeczy potrafi robic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober777 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Spróbuj ściągnąc GGT killer ze strony www.ggt.int.pl może ktoś ci wgrał wirka pod pozorem wysyłania jakiegos pliku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmichael Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 DZIĘKI!!! Zmieniłem zasilkę i po sprawie :D ________________________________________________________________________________ _________________________________________________________________________________ ___ pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...