DomanR Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Czy jest możliwość włączenia OVERLAY'a (czyli np. filmu) na 2 urządzeniach (np. monitor i telewizor), bo u mnie filmy wyświetlają się tylko na jednym (podstawowym), a na drugim jest czarna ramka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Czy nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 da sie!!! tylko zainstaluj stare detonatory (np. z sierpnia) - najnowsze nie pozwalaja na odtwarzanie video na dwa urzadzenia :) - sam mialem ten problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 No, nareszcie :) Dzięki devastator. Spróbuję dzisiaj zainstalować jakieś starsze stery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 albo zainstaluj tvtool, najlepszy program do konfiguracji TV-OUT-u u NVIDa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ja kiedys pooszczalem tak film na tv zcklonowalem obraz na monicie i spoko bylo nawet napisy byly czytelne (gf2mx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Niestety nadal nie działa :( Próbowałem na Detonator 27.42, Detonator XP v30.82, Detonator XP v40.41, Detonator XP v40.72 WHQL i Detonator XP v41.09. Pomijam fakt, że jakby te starsze stery umożliwiały OVERLAY na 2 urządzeniach to spadłaby mi wydajność. TVTool odpada, bo GF4 ma obsługę TV-Out'a wbudowaną w chipset graficzny. Poprzednie GF miały dodatkowy chip odpowiedzialny za obsługę TV-Out'a i jak TVTool go nie widzi to nie chce działać :( Ma ktoś może jeszcze jakiś pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paradokss Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie chce być upierdliwy ale było brać ATI odpalasz tryb Teater Mode i po sprawie ! Oprócz klonowania ATI ma jeszcze tę zalete że na monitorze mozesz np uruchomić worda a jednoczesnie na TV ogladasz film. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...