polhub Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Witam! Zainstalowalem Windows'a XP. Jak sie okazuje zainstalowal sie on na dysku D a na dysku C są moje dane, a E jest pusty Jak zmienic zeby Windows Xp byl na dysku C ??? Kolejny problem wyglada nastepująco po wlączeniu komputera system pyta sie czy ma odpalic system WINDOWS XP czy nieznany system na dysku E Co zrobic aby komunikat sie nie wyswietlal i ladowal automatycznie XP? Moze zadane pytania są dla Was smieszne ale ja jestem poczatlkującym uzytkownikiem kompa i nie umiem sobie z w/w problemami poradzić Z GÓRY DZIEKI ZA ODP Pozdrawiam, polhub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zmiana tego aby win był na dysku c (zrób jego obraz ghostem i potem umieść na dysku c). A wyświetlanie z systemami bot ini musisz zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polhub Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Napisz dokladnie jak to sie robi :-) bo nie rozumiem :-( skąd sciagnąc tego ghosta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Lub jakiś inny program który robi obraz partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...