wiktusser Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 (edytowane) Zapraszam do przeczytania i komentowania nowego artykułu a coolerze Tuniq Tower 120 na www.pmcc.be Edytowane 4 Grudnia 2005 przez wiktusser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 Może i sie czepiam, ale... 1. Jaki sens ma testowanie wydajności chłodzenia na takim procesorze? (Celeron 1,5GHz). Tego typu coolery-olbrzymy zazwyczaj interesują osoby, które chcą schłodzić nowe, bardzo grzejące się jednostki i takich porównań na takich jednostkach szukają. 2. Nawet jeżeli testować na takiej platformie to gdzie porównanie z innymi coolerami? Słowna wzmianka o jednej temperaturze innego coolera w idle raczej duzo nie powie czytelnikowi. 3. Mozna sie dopatrzec kilku błędów interpunkcyjnych oraz literówki... oto ona "...otoczony dobrze przylegają gąbką z tworzywa...". Zaznaczę, że specjalnie nie szukałem błędów, to sa rzeczy, które rzuciły mi się w oczy. Pozatym sam tekst mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 No niestety to jest prawda z tym celeronem 1,5 GHz ale coż początki zawsze bywają trudne... Może niedługo dorobimy się "maszyny testowej" z prawdziwego zdarzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Mam nadzieję, że serwis się rozwinie i niedługo będziemy mogli oglądać piękne testy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...