sabbath Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 na poczatku zaczoł stawac poczym zaraz ruszał. Potem przys tarace windy niedziałała jakas partycja a po resecie było ok. Partytion Magic napisał zeby zmienił geometrię ?? wiem jak to zrobic tylko niewiem na jaką?? teraz przeleciałem dysk Life Data Guardem (win) od WD i napisał ze nieda sie nic zrobić bo jest za duzo Badów ;/ jak zrobic zeby chociaż pół dysku było do uzycia jako chociazby duskietka. acha no i padł SMART ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 na poczatku zaczoł stawac poczym zaraz ruszał. (...) Mialem takie problemy na trefnym zasilaczu - po wymianie na porzadny 360W wszystko wrocilo do normy. Sprawdz zasilanie albo idz z dyskiem do kumpla i sprawdz czy u niego jest to samo. Jesli tak - wymien zasilacz. Byle nie na Codegena :wink: pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabbath Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 zasilacz mam ok. 380W Tagan. Ruszania i stawanie dzieje sie jak natrafi na bad sektory;/ ale chodzi mi o to jak zrobić zeby nieuzywał tych bad sektorów ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabbath Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 czyli ze nikt niewie jak wyłączyć bady z uzytkowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) ściągnij program hdd regenerator i potraktuj nim dysk. Najlepiej uruchum go w nocy bo bardzo dużo czasu potrzebuje. Jak zrobisz to napisz czy zadziałało. :) EDIT: zamieszczam link żebyś sie nie męczył :-P http://www.dposoft.net/ Edytowane 9 Grudnia 2005 przez AdamekSOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ściągnij program hdd regenerator i potraktuj nim dysk. Najlepiej uruchum go w nocy bo bardzo dużo czasu potrzebuje. Jak zrobisz to napisz czy zadziałało. :) EDIT: zamieszczam link żebyś sie nie męczył :-P http://www.dposoft.net/ Pamietaj ze trzeba miec full bo inaczej tylko jeden bad naprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...