netes Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam. Czy ktoś z Was widział kiedyś program, który pozwala ustawić migotanie Scroll Locka, tak aby sygnalizował pracę dysku? Chodzi o dokładnie takie samo działanie jak ma HDD LED w obudowie. Znajomy ma dysk SATA na kontrolerze PCI i HDD LED nie sygnalizuje mu pracy tego dysku (jedynie ATA), stąd takie rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 jest taki program.. który na trayu umieszcza ikonki-diodki.. i one mrugają... o . Zwie się OODLed. Kiedys go uzywałem jakisczas.. poakzuje nawet dostęp do konkretnych partycji z podziałem na zapis/odczyt.. ciekawei się prezentuje.. Jednak na kompie p3 866 i dysku seagate baracuda 5 mozna było zauwazyc skoki aplikacji jesli zaczął mielić dysk.. Nie pamietam dokłądnie o co chodzilo.. ale wiem że nie poodbało mi się to i musiałem zrezygnować z tego programiku. Moze na szybszych kompach nie bezdie widac negatywnego wpływu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Dzięki za info :-), sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...