Johny_W Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Dobra, moze w ramach wyjasnienia. Zjawil sie u mnie komp mojego kuzyna, ktory mniejsza z tym gdzie wybyl na miesiac czy dwa. Rzecz w tym, iz na przy nienajgorszej karcie Radeon 9600 XT Saphirre'a i cholernym Sempronie 2600, sprzet ten ma dwie kosci GoodRAMu GR400D64L3/256 na DC. Nie bardzo mam zamiar meczyc ten badziew, wiec postanowilem dokupic Corsair XMS DDR 512MB 400MHz C2. Nie jestem jednak pewien czy zadziala to w konfiguracji Dual 2x256 + single 512 czy tez bede musial jedna kosc wywalic i zrobic z tego single 768. Doradzcie mi wiec cos ;) Z gory dzieki. btw. opcjonalnie moze tez byc Kingston HyperX DDR 512MB PC-400 CL2, choc mam pewne obawy zwiazane ze stabilnoscia. btw.2, Plyta gl. to Asus A7N8X-E Deluxe. Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Johny_W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_W Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Coz, dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...