Areo Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Witam!!! Mam mały problem i zwracam sie do Was, wiec chodzi o kojego kompa a dokładniej o pamięć.Pocek A64 3000 został podkręcony na 2400mhz 9x267 oczywiscie stabilnie chodzi, HT wynosi równo 800, a fps pamięci to 219 czy mółby mi ktoś pomóc z ustawieniem timingów pamięci bo nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac.Dzięki z góry :-P Aga jeszcze tak po krótce tak jak pisałem prock A64 3000(2400mhz)9x267,płyta Asus A8n SLI, pamięc Kingston Hyperx Pc3200dual obecne timingi sa na auto Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Areo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 jeśli jest na auto to nie masz się chyba za co zabierać...same ustawiły timingi jakie trzeba. pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 poczytaj troche na forum, poczytaj faq ... ustaw timingo możliwie jak najniższe, przy stablilnej pracy kompa. jesli bedzie nistabilny to ustaw na takie przy jakich był stabilny. do testowania stabilnośći polecam StressPrime 2004 i GoldMemory do sprawdzania czy pamieci nie sypią błędami. a jeśli ci nie wstanie na zbyt niskich timingach to zrób reset biosa i ustaw od nowa wszystko ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...