amdek Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Po pierwsze : dlaczego w konsoli w X ( w czystej nie patrzylem :( ) i np w konquerorze nie mam polskich literek ??? Mimo ze w ustawieniech jak pokazuje czcionke to pokazuje ąę itp :( Co trza zrobic zeby nie bylo zamiast nich jakis krzakow ?? Pliz nie osylajcie mnie do archiwum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigpraca Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Bynajmniej nie zamierzam Cie odsylac do archiwum. Poczytaj sobie dokumentacje od Wine, poczytaj troche o ustawianiu polskich czcionek. www.google.com to bardzo pozyteczna rzecz. Trzeba tylko troche pomyslec czasem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Qwa ... jakbym mial czas i mozliwosci to bym se biegal po google ale qwa nie mam !!!! I dlatego prosze o pomoc ludzi ktorzy jak wiedza to mi moze pomoga od razu !!!!!!! Wiec stary sorki ale jak pisze zeby nie odsylac mnie do archiwum to do q....... nie odsylaj mnie do google !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jesli sie odzywasz to moze wiesz cos na ten temat ?? Czy piszesz byle pisac ?? (pochwal sie co umiesz :twisted: ) PS. Ale przynajmniej masz jeden post wiecej !? l :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 LUDZIE moze by mi ktos poradzil przynajmniej jesli chodzi o te CZCIONKI bo z wine to juz sam doszedlem !!! PLIz jakies sugestie bo te krzaki w X-ach ,konquerorach mnie wkurzaja !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...