bartosz_pl Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Mam malutki problem z tym wiatraczkiem. Chodzi bardzo dobrze, lecz bardzo głośno pracuję i w niektórych momentach staję się to nie do zniesienia. Jakie mogą być przyczyny takiego stanu rzeczy ?? Od czego to może zależeć. Jakiekolwiek sugestie są mile widziane. Pozdrawiam Bartosz_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Zdemontuj, przeczyść, naoliv, wymień na inny. wybieraj, które ci pasuje polecam też regulatorki (zalmana/pentagrama/homemade) Ja mam jakiś kiczowy panel 5.25' TiTaNa, ale ma duży zakres (3.75v-11v) za 50 PLN i na 3 wiatratory (i sie świeci :D ) Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Bobslej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Podepnij go pod 5V - bedzie cichutenki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) :mur: :mur: Wszystko o arctic freezer..... :mur: :mur: przylepiony! Edytowane 20 Stycznia 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hex Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) THX... Errorx ...outuję sie stąd Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Hex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...