irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Konkretna sprawa. Mam karte graf., coolerek od pIII i radiatorki na pamieci. mam tez thermopox klej termoprzewodzacy. problemy: -nie moge zczyscic z gpu do konca pasty thermopoxa, czy troszke zaszkodzi? juz prawie nie ma, ale chip jest troszke srebrny :? podobnie radiator - jakies Wasze spostrzezenia na temat samego klejenia? nigdy tego nie robilem. - jak zcieralem paste to troche sie umazala plytka i te pypcie na niej. byl temat o tym, czy pasta przewodzi prad, ale stanelo na niczym... czy ktos mi da 100% pewnosc? pozdrawiam i blagam o pomoc thx :P do Grooby: jak zalozyles to swoje monstrum na grafike? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Nie wiem czy to pomoże ale jeśli chodzi o przewodzenie przez pastę prondu to widziałem już niejednego procka upaćkanego ( w zasadzie to zanurzonego w niej ) pastą, mostki itp, i nic się z żadnym nie działo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 pomoglo, mam 1/3 problemu z glowy. dzieki Temat zamkniety - przykleilem i sie trzyma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...