koralik Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Czy może ktoś wie czemu nie przchodzi poczta na konta w HulajHodze. Taki stan jest już od tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Czy może ktoś wie czemu nie przchodzi poczta na konta w HulajHodze. Taki stan jest już od tygodnia. bo to szajsowate konta zapewne (moze sie myle :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Poczytaj. Z tego co pamiętam to się zrobiło ono płatne !! Czemy na interii nie działa konto www? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Poczytaj. Z tego co pamiętam to się zrobiło ono płatne !! Czemy na interii nie działa konto www? Na interii dziala normalnie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 poczta na hoga www.2com.pl jest bezplatna.... i ja ja uwazam za dobra... tak samo jak wp, interia itp :) mam na hodze konto z dobre 2 lata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...