AdAm_00 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Potrzebuje biblioteki direct 9.0c dla systemu 64 bitowego....prosiłbym o link do nich. Z góry dzięki :) jeśli temat sie powtarza to przepraszam :) Edytowane 7 Grudnia 2005 przez AdamekSOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Potrzebuje biblioteki direct 9.0c dla systemu 64 bitowego....prosiłbym o link do nich. Z góry dzięki :) jeśli temat sie powtarza to przepraszam :) Takie coś nie istnieje. DX9 jest zaimplementowany w Windows x64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 http://download.microsoft.com/download/3/d...5sdk_redist.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Takie coś nie istnieje. DX9 jest zaimplementowany w Windows x64nie wiem czy takie coś nie istnieje ale wiem że jak chce włączyć gre to pisze że nie mam dx 9.0c <_< @Domik Dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...