dade Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mam problemik zainstalowalem openbsd 3.8 i skonfigurowałem siec komputerek ma lacznosc z internetem odpowiada na pingi ale nie widac go w grupie roboczej nie wiecie moze co jest grane czy trzeba jakies dodatkowe protokoly zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 samba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 zainstalowana, ale bez samby wydaje mi sie ze sam komputer powinien w sieci byc widoczny. Komputer odp na pingi ale jak daje wyszukaj komputer np po ip to go nie widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Bez zainstalowanej i skonfigurowanej samby nie bedzie go widac w otoczeniu sieciowym i tego nie obejdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L00Kass Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jakiegos Mandraka czy Auroksa widac bylo w sieci po odpaleniu neta ;) Tak wiec zaprzyjaznij sie z Samba :) .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...