djchemik Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 nie mogę znaleźć opcji Dynamic DNS na routerze firmy longshine. jako załącznik wstawiłem zdjęcie jak wygląda panel admina routera. może ktoś ma taki sam i mógłby mi pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 manual moze tobie pomoze ? :P sorka ale po co tobie w ustawieniach dynamic DNS? moze z DHCP sie mylnales? a moze chodzi tobie o filtrowanie stron wtedy masz inna nazwe^^ IP filtering na przyklad napisz co kcesz zrobic i sie cos poradzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djchemik Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 chodzi mi na 100% o Dynamic DNS. Chcę się pobawić i zrobić z kompa serwer. mam neo podłączone przez router firmy longshine. zarejestrowałem się w serwisie dyndns.com i mam ustawiony host i domene. potrzebuję zmienić ustawienia dynamic dns routera aby wysyłał informacje o zmianie ip (tak jak to w neo bywa) żebym nie musiał tego za każdym razem sprawdzać i zmieniać ręcznie co byłoby zupełnie bez sensu. może ktoś pomoże. PS. szukałem w manualu ale nie mogłem tego znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) male nieporozumienie :P luknij tutaj ->>> http://www.dipol.com.pl/bib93.htm w D-Linku wyglada to tak Edytowane 10 Grudnia 2005 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...