bruce Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 pilnie potrzebooje model taniego wydajnego coolera. nazwy podawajcie najlepiej wraz z wynikami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 zerknij na www.frazpc.pl dwa dni temu ukazal sie tam artykul o tanich i w miare dobrych coolerach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Jeśli Ci to coś pomoże, to ten artykuł jest TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Titan i basta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 az taki gloopi nie jestem ale ja potrzebooje coolery bardziej "popoolarne" , bo na gieldzie jest maly wyboor. a poza tym wole wypowiedzi osoob, ktoore takie kulerki posiadaja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Identycznie jak Rafał [CR]Gr00bY Mazur mówie TITAN TTC-D5TB(3). Na bank nie bierz Volcano nawet za 30 zł :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 no tak, zapomnialem dodac, ze to na xp 2000+ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 no tak, zapomnialem dodac, ze to na xp 2000+ :Pwg mnie do tego proca Titan d5tb bedzie za slaby - pamietam ze czasami nie wyrabial juz przy XP 1800 (zamknieta obudowa i brak dodatkowego chlodzenia obudowy) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ja do tego sie nie mieszam ale Volcano bu byB dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Wiec jak ten TITAN D5TB styknie do Xp2000+ czy jednak nie ? Na moim durniu mam teraz temp.38'C.Obudowa zamknieta,ale dobrze wentylowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...