flasht Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Juz mam dosc... zainstalowalem windowsa 2000 mojej dziewczynie i sa same problemy! Za jakie grzechy?! Przeciez to byl najlepszy system z rodziny windowsow??? ... Ostatni najwiekszy problem jest taki, ze windows restartuje sie w grach. Roznych grach... Wormsy, Catan, Stunt GP... wszystko to dzialalo na windowsie ME bez problemow! Glownie sie restartuje ale raz pokazal sie niebieski ekranik: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP Rozpoznanie zrzucania fizycznej pamieci. Ukonczono zrzucanie fizycznej pamieci. Co moze byc tego przyczyna? Naprawde mam juz tego serdecznie dosc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 to wygląda na to że cos z pamięciami nie tak. windowsy na jądrze NT są bardziej wrażliwe na takie rzeczy niż te 9X. przeskanuj pamięci programem GoldMemory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Albo to może być WIRUS lub a jeśli chcesz usłyszec ode mnie fachową radę to mogę polecić Ci jedynie rzeźnicki format dysku!:-)Niestety life is brutal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zaiste, wielka i potężna jest wiara w moc polecenia Format C: :P http://www.microsoft.com/resources/documen...hd_exe_jadf.asp http://www.microsoft.com/resources/documen...md_stp_ukdq.asp Uszkodzone pamięci, błędy na dysku, zainstalowane sterowniki niezgodne z w2k, urządzenia niekompatybilne lub uszkodzone (np. często tak się objawia uszkodzenie płyty głównej lub częściowe padnięcie kart SoundBlaster) - to na początek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zaiste, wielka i potężna jest wiara w moc polecenia Format C: :P Format nic nie da bo windows byl instalowany kilka godzin przed rozpoczaczeciem tego watku :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Sp4 wgrane najnowsze łatki wgrane :>? Podaj dokładny konfig... ------------------------------------------------------------ Zwróć uwagę na kondensatory..... Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...