tMQ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 No prosze 13 częsci naraz (ja mioałem max dwie :wink: ) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=503 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 nie rozumie 8O o co ci chodzi w tym topicu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 chodzi o to ile klient naraza aukcji licytuje :-) kto mu dorówna :-) są chętni ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 moze byc Adico.pl? jesli tak to cie przebije :P tym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 chodzi o to ile klient naraza aukcji licytuje :-) kto mu dorówna :-) są chętni ? :-) eeeeeeeeee , to moze "przelicytujemy" sie , kto ma wiecej POZYTYWow :?: :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 jakich pozytywów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 hehe.. reedo-owi chodzilo o Pozytywne komentarze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 reed ile masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 reed ile masz ?? kliknij w button z moja WWW i oblookaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 zobacz tego, ma wiecej. i nie licytuje, tylko wystawia, nie mozna zobaczyc ile licytuje http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p....php?uid=233455 a jak z komentarzami? ja skromnie 25 punktow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...