szymon4417 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam, mam problem z Wordem, zeskanowałem dokument do Worda i program zawiesił się. Teraz gdy włączam Worda, to jest ten zeskanowany dokument i nawet jak otwieram nowy plik to ten dokument cały czas jest i muszę go kasować. Jak się tego pozbyć? robiłem reinstalację office"a ale nic nie pomogło. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Odinstalowanie offica (całego) w trybie awaryjnym > ręczne wywaleni pozostałości > czyszczenie rejestru. Użycie progsa do deinstalacji programów np. Ashampoo Unistaler. EDIT Pomogło ? Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Eskan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon4417 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 nie pomogło. Zrobiłem format c i OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 heh... format C zawsze pomaga.. podobnie jak zrzucenie bomby atomowej na irak pomogłoby zabić binladena... Co to za rozwiazanie? Wystarczyło usunąc z katalogu bierzącego worda ukryty plik zawierający zeskanowany dokument.. skoro się otwiera to gdzeiś musi być ... a Ty w celu pozbycia się jednego pliku (binladena) zrzuczasz na cały system formata (bombe atomową ) :D respect... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...