wiktusser Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Witam! Mam tego typu problem: Posiadam kontroler Akasa AK-FC_06_SL (mały na 3 wentyle)... do niedawana wszystko było ok ale ostatnio zauważyłem dziwną rzecz. Pierwsze dwa kanały działają bez zarzutu ale na trzecim zuważyłem taką rzecz: normalnie gdy nie mam podłączonego żadnego wentylatora miernik pokazuje 12V a gdy podłącze wentylator napięcie spada na ok 3V i wentyl nie rusza. Wentyl jest sprawny a nawet testowałem też na innych. Czego to wina? Zasilacz również jest ok.. Zapraszam na www.pmcc.be - modding cooling overclocking Edytowane 7 Grudnia 2005 przez wiktusser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 najprawdopodobniej padl stabilizator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 I co opłaca się przelutowywać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 masz mozliwosc dojscia do plytki drukowanej? posprawdzaj po sciezkach od tego kanalu jakie elementy sa wykorzystane. mozliwe ze jakis rezystor czy kondensator padl, jak nic nie widac to scalak, z tego co widzialem panele sa robione na ok 3 scalakach, ktory padl cieko powiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...