Tracid_8 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Potrzebuje jakis zetelny opis tej zasilki... http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...id=14&grupa=171 - jedyne 159 PLN czy warto kupic??? Jak nie to co polecacie w takiej cenie max? Na tym sklepie widzialem niedawno Cooler Master niesetety nie wiem jaki model - podobna cena.... czy warto??? Jak z halasem??? Zalezy mi na ciszy. Kto wie cos na ten temat: http://www.levicom.de/index.php?id=16&L=1&tx_t3shop_pi1[showUid]=31&cHash=b7f0c55b91 - jedyne 110 PLN Lub podobny 450W... z oferty www.pcbox.com (niestety nie ma go na stronce). Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Tracid_8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Bana masz na google czy jak? :mur: Test zasilaczy na tweaku Test zasilaczy na mod-planet :mur: Edytowane 8 Grudnia 2005 przez djsaint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tracid_8 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Bana masz na google czy jak? :mur: Test zasilaczy na tweaku Test zasilaczy na mod-planet :mur: Dzieki poprostu nie widzialem tego modecoma. Po za tym w tych testach nie ma odpowiedzi na moje pytanie apropo Coolera... i sa dane zbyt subiektywne... ban na google haha kon by sie usmial:P Podsumowujac liczylem na opowiedz ludzi ktorzy uzwyaja tch zasilek a nie testerow co wlaczyli to raz na gora 4 godzinki i niby wiedza wszystko:P A tak naprade nic nie wiedza... co nie znaczy ze to ich wina. Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Tracid_8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Hehe no ja Benito raczej bym ufał jeśli chodzi o zasilacze... :wink: Może zrób tak, kup sobie na Allegro jakiegoś FSP350 (MDN,THN - co wolisz) i będziesz miał na jakiś czas święty spokój za 50-60 zł. Odkładaj sobie kaskę w tym czasie na Topowerka P6/P7 - to docelowo. B) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez djsaint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...