Vengeance Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 czytalem o karcie radeon 8500le i sa problemy ze skokami napiec 3.3v ja na swoim zasilaczu mam stale zasilanie tzn bez gwaltownych skokow najwyzej o 0.01v lecz jest ono troszke za niske tzn 3.23 czy moge miec problemy z ta karta z takim zasilaczem ??? wiec sie pytam lepiej jest jak sie ma skoki zalozmy z 3.3 na 3.25 czy stale taka sama ale zaniżoną zasilacz to jakis noname z certyfikatem<- lol Tu:V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 proze szybko o pomoc :( zależy mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Myślę że lepiej mieć trochę zaniżone, ale bez skoków. A ten R8500 po mojemu o te 0.07V :) nie powinien się kłócić, ale to tylko moja ocena. pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 mam nadzieje ze sie nie mylisz :D dodam ze radeon ten to nie noname tylko Hercules zawsze moze to meic jakies znaczenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...