TripleX Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Mam okazje za calkowita darmoche wymienic mojego badziewiackiego GF2 MX na Radeona256 32MB DDR (taktowanie 183/366) lub GeForce2 GTS 32MB DDR (taktowanie 200/333). Co wybrac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 hehe za darmoche :D wez gts albo radeona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Powiem tak: ja bym bral radka bez zastanownienia, mialem wiem co to malenstwo potrafi po odpowiedniej zabawie z nim, a jak go nie wymienisz na radka tego to z checia go kupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 wez gf, moze nie bedziesz musial formatowac dysku i instalowac windy od nowa. Co sadzicie o gf2mx 64mb?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 wez gf, moze nie bedziesz musial formatowac dysku i instalowac windy od nowa. Co sadzicie o gf2mx 64mb?? To sie dopiero nazywa ciekawy argument :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 wez gf, moze nie bedziesz musial formatowac dysku i instalowac windy od nowa. Co sadzicie o gf2mx 64mb?? To sie dopiero nazywa ciekawy argument :) poczytaj ile ludzi pisze, ze maja kiepsko wydajniosc grafiki, bo nie zrobili reinstalki windows. Wiem, ze brzmi absurdalnie. Ja mam nvidie od zawsze i nie mam problemu. z radkami sa. :lol: a wydajnosc bedzie podobna. podobnie niska :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Tak trudno winde od nowa postawić?? irnlng- jak by Ci proponowano wymianę Twojej grafy na R9700 to byś nie wziął ze względu na formata?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Ja do dzisiaj jade na takim wlasnie Radeonku tyle ze w wersji AllinWonder.Napewno jest to karta bardziej zaawansowana technologicznie niz architektura GF2.Bralbym Radka chocby ze wzgledu na jakosc obrazu i Enviromental Bump Mapping.Nie mam jakichkolwiek problemow z ta grafa.No i dostajesz orginalna karte ATi ,a nie tani klon od zoltych ludzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Tak trudno winde od nowa postawić?? irnlng- jak by Ci proponowano wymianę Twojej grafy na R9700 to byś nie wziął ze względu na formata?? Zalezy co w niej sie ma... dla niektorych to koniec swiata(nie dla mnie na cale szczescie :lol: ) a to nie 9700. troche roznica jest. poza tym karty sa z obie z tej samej polki, o podobnej wydajnosci. kazdy argument trzeba brac pod uwage :P pozdrawiam i dosc piep...enia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TripleX Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Dobra znikam na godzinke,a poznie wracam z Radeonkiem :):):) Dzieki panowie za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...