GoLo Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 mam zamiar nabyc jakies porzadne sluchawki do kompa.. jekies polecacie? i dobrze by bylo gdyby byly z microfonem... bo beda uzywane do gry w cs'a :D a co do 'porzadne' to che dobre zeby mi nie pierdzialy przy muzie i sie nie rozlecialy po roku. cena... do 300zł :) Bede wdzieczny za jakies propozycje i ewentualne doswiatczenia. Pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 do 300 to ciezko o cos dobrego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 bierz jakies lekkie ! a firmy ? - moze koss ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 jesli duzo siedzisz przy kompie i sluchasz mp3 / grasz to lepiej jest dolozyc troche i kupic sobie bardziej porzadne np. sennheisery hd 500-590 ja mam 570 i bardzo chwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 siedze przy kompe minimum 12h/dobe i caly czas mam sluchawki na uszach.. linki mile widziane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 http://www.koss.com/ -> Home > Products > Portable Stereophones > IX0 ja mam i10 , starszy model i jestem happy, bd wygodne przy dluzyszym siedzeniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 co myslicie o tym? il moga w polsce kosztowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 mam jescze takie sluchaweczki http://www.sony-europe.com/view.x?cat=1608...rod=4894&loc=eu graja calkiem ciekawie, ale jak dla mnie sa "ciezkie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 ja mam takie http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_e....nsf/root/04485 sa bardzo leciutkie , wogole ich nie czujesz na glowie , siedze czasem po 10 i wiecej godzin z nimi i wogole uszy nie bola ;] no i maja swietne pasmo przenoszenia i jakosc dzwieku, jak wszystkie sennheisery zreszta kosztuja natomiast ciut wiecej (370-400zl) , ale jesli siedzisz duzo przy kompie to sie oplaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...