luis16 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam!! Kupiłem monitor LCD Philips i niestety gra NFS-Most Wanted nie wyświetla się, gra chodzi tylko ekran czarny. Wcześniej miałem Monitor Miro (nie LCD) Czy ktoś może mi pomóc!!! Co zrobic!! gre przeinstalowałem i dalej to samo!!! Inne gry(Call of Duty 2) działają poprawnie a co ciekawe po ponownym podłączeniu Miro dalej to samo czarny ekran. Zmieniałem rozdzielczości i odświerzanie ekranu,przeinstalowałem sterowniki ATI , przeinstalowałem gre i nic. Jeśli ktoś wie co robic bardzo proszę o pomoc!!!!!!!! Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Złącze cyfrowe czy zwykłe, jaka karta graficzna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis16 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Złącze cyfrowe czy zwykłe, jaka karta graficzna?? Karta Radeon 9550 złącze standardowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 To może monitor nie wyświetla takiej rozdzielczości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 A gra jest orginalna czy nie, bo jeżeli nie to chyba wiadomo czemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...