Skocz do zawartości
bamboleo

His Radeon X700 Ice-q Agp 8x

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mam pytanie odnosnie tej karty i posiadaczy, mianowicie planuje zakup niebawem i chce sie dowiedziec czy warto http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23862 java script:add_smilie(":banana:","smid_33"). Mam Athlona XP 2,400 plyte glowna asrock k7vt4, 512 mb planuje wymienic takze plyte na Asus A7N8X-XE (nVidia nForce2 400)

Asus A7N8X-XE (nVidia nForce2 400) java script:add_smilie(":ploom:","smid_28") nom i pamieci na GeIL Ultra Platinum 512MB PC-400 CL2 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6969javascript: add_smilie(":mrgreen:","smid_78")://http://sklep.komputronik.pl/pelny.p...;smid_78") nie jestem super komputerowcem ale jakies slabe pojecie mam wiec jak bedzie chlopaki java script:add_smilie(":banana:","smid_33")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na początek to tutaj zadawaj takie pytania :) płyta nie jest zła, pamięci też, a co do grafiki to wziąłbym raczej jakiegoś GF6600 GT (najlepiej winfast lub gigabyte), ze względu na PS 3.0 i wyższe taktowanie rdzenia.

nom tak tylko widzisz to juz dla mnie maksimum jezlei chodzi o kaske a 6600 gt jest o 70 zl wiecej hehe ale dzieki moze cos uzbieram co jest z ps 3.0 ? nie rozumiem tego pojecia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie ma dobre chlodzenie pamieco gddr3(czy jak to sie pisze) ale rdzen 400/memki 700 osobiscie wolalbym szafirka x700 pro z komsadu zawsze to wysze takty w defaulcie i nie musisz edytowac w ati tool , niby dobrze sie ten his podkręca ale mimo wszystko wolalbym szafira w komsadzie za 550 (a silencer 39 zeta jak sie znasz nic nie uwalisz), nie wiem mozliwe ze pcb w tym hisie jest zx700(a nieminimalnie zmienione z x700pro) i cos moze nie grac przy ostrym oc.poza tym w szafirku x700 pro zawsze są memki 2.0ns a w tym hisie to nie wiem moze byc roznie

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie ma dobre chlodzenie pamieco gddr3(czy jak to sie pisze) ale rdzen 400/memki 700 osobiscie wolalbym szafirka x700 pro z komsadu zawsze to wysze takty w defaulcie i nie musisz edytowac w ati tool , niby dobrze sie ten his podkręca ale mimo wszystko wolalbym szafira w komsadzie za 550 (a silencer 39 zeta jak sie znasz nic nie uwalisz), nie wiem mozliwe ze pcb w tym hisie jest zx700(a nieminimalnie zmienione z x700pro) i cos moze nie grac przy ostrym oc.poza tym w szafirku x700 pro zawsze są memki 2.0ns a w tym hisie to nie wiem moze byc roznie

nom dzieki stary :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi