p3p3 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 wywalil mi sie opengl! nie wiem jak to sie stalo. Kiedy chcialem odpalic wolfa wyskoczyl komunikat: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem inne aplikacje z opengl tez nie dzialaja! przeinstalowalem karte (Dentki 41.09) i DX 8.1b i nic Macie jakis pomysl co robic? karta MSI 4200 VIVO help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 skasuj detonatory detonator uninstalerem, potem wywal dx za pomoca dxdestroyera, zainstaluj edetonatory i na koncu direct x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nic z tego nie wyszło nie wiem czy to wina dx uninstallera (jest tam napisane że z Windą ME nie działa) gry pd D3D chodzą normalnie nie chce mi się reinstalować całego szybu do winy jeszcze jeden ciekawy objaw - znika mi na dole pasek z narzędziami i nie mogę rozwinąć paska strart z klawisz. Pewnie mi zdechła winda. Małamiękka! może macie jakiś inny pomysł oprócz reintalacji Zaraz odwiozą mnie do Tworek (mazowsze) lub Abramowic (lubelskie)!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Witam!!! Mam taki sam problem z Medal Of Honor pod win Xp. Wcześniej działało bez problemu, rypło się po odpaleni SP1. Instalowałem dentki nawet z podpisem microsoft i dalej mam taki sam komunikat :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 jak dzisiaj nic nie zdziałam to jak pragnę zakwitnąć zainstaluję w2k i wtedy będzie się działo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 skasuj detonatory detonator uninstalerem, potem wywal dx za pomoca dxdestroyera, zainstaluj edetonatory i na koncu direct xhehe. masz to gdzies zapisane i tylko wklejasz? :lol: :lol: :lol: dobre i swieta prawda. nadaje sie na tablice w stylu "SZUKAJ!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 skasuj detonatory detonator uninstalerem, potem wywal dx za pomoca dxdestroyera, zainstaluj edetonatory i na koncu direct xhehe. masz to gdzies zapisane i tylko wklejasz? :lol: :lol: :lol: dobre i swieta prawda. nadaje sie na tablice w stylu "SZUKAJ!" hyba trzeba zrobic jakies szablony odpowiedzi do wklejania 8O :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 no i zainstalowałem Win2k Sp3 jak na razie całkiem nieźle trochę wolniejszy od 98 se ale kupię jeszcze 128 Ramu i da radę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...