Pan_Wykałaczka Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam! Polećcie mi najlepszy, jaki się da kupić telewizor LCD do 4500zł Zastosowanie: DVD, TV, filmy, czasem podłączenie do kompa Odległość: 3-5m Źródła sygnału: zwykła antena, video, PC i DVD Rozmiar: 32" Pozdro i dzięki za odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 ja mam samsunga le32t51 i jestem bardzo zadowolony. tylko jak upolujesz w promocji to masz nawet za 3700 (za tyle ja mialem), w gdansku jest teraz za 4440. a normalnie 5500 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ciężko będzie dostać dobre 32" za taką kwotę, niestety wielu użytkowników było nie zadowolonych z działania modelu le32t51, jeśli byś chciał się na niego zdecydować to radzę dobrze obejrzeć przed zakupem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 To moze ja sie podepne pod temat, zamiast zakladac nowy... Tez obecnie poszukuje dobrego telewizora LCD (plazma odpada ze wzgl. na niedoskonalosc technologii jak na dzien dzisiejszy...) - kwota ok.5000zl. Dodatkowym plusem bedzie srebrny kolor frontu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Wykałaczka Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 A napiszcie mi coś o tych telewizorach LCD: Samsung 32" LE32T51B oraz LG RZ-32LZ55. Obydwa kosztują po 4300zł.Chodzi mi o niezawodność, jakość obrazu itp. Dzięki z góry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Przecież napisałem Tobie, że ten samsung to słaby Tv. Nowy LG już trochę lepiej, po dołożeniu 1 tyś można by coś sympatycznego zacząć szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 A ja znowu szukam czegoś do 3000zł (najlepiej ~26 cali). Jakie są wady i zalety telewizora LCD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Przecież napisałem Tobie, że ten samsung to słaby Tv. Nowy LG już trochę lepiej, po dołożeniu 1 tyś można by coś sympatycznego zacząć szukać. to ty mi powiedz w czym niby jest słaby...? bo ja słabości w nim nie widze jak na razie. a troche sie rozgladalem zanim sie na tego samsunga zdecydowalem. i LG odpadlo na samym poczatku, chocby dlatego ze nie mialo tylu funkcji co samsung, i matryca badz tuner kjowe, słaby obraz LG mialy w porownaniu do samsunga. pozatym chlopie - powiedzial 4500. to juz pewnie wyczesywal, a ty mu jeszcze kazesz wytrzasnac 1000? oO Edytowane 11 Grudnia 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A czy ten Samsung le32t51 jest HD Ready? Bo jesli tak to bym sie na niego skusil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Jak będę miał chwilę czasu to napiszę coś więcej, narazie zapraszam na forum.hdtv.com.pl tam był poruszany ten wątek. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locoloco Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 witam Samasung serii t 51 to najsłabszy model tego koncernu. Na najwolnijszą matrycę Najwolniesze procesory ruchu, słaba czerń , duze smuzenie, nawet z HD lekko smuży . w przypadku LCD zależność jest okreslona ceną. Im nizsza cena tym tańsze elementy , wieksz smuzenie, gorsza matryca , mniej szczegółów na ekranie.Zostajac przy syndromie jedynaka - w domu wszystko gra inaczej - najważniejsze abys Ty był zadowolony. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...