Pan Marcepan Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Witam, jestem zainteresowany kupnem palmtopa. Ktos ma jakies doswiadczenia w tej dziedzinie? Na co warto zwrocic uwage? Moje wymagania: modem gprs i jak najwiekszy wyswietlacz do przegladania stron www. Moc obliczeniowa niewazna (od pracy mam laptopa) ale miloby by bylo gdyby podstawe aplikacje word, exel, jakis klient gg i przegladarka chodzily na nim dosyc sprawnie. Palmtopik potrzebny mi do bycia online w czasie drogi do pracy, blue connect na gprs powinien chodzic? Maly, zreczny i umili godzinna podroz tramwajami czytajac poranne wiadomosci czy gadajac ze znajomymi. Laptopik niestety tylko do pociagow sie nadaje, na tramwaje juz za duzy:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Też miałem taki problem (w sensie wyboru urządzenia) i rozwiązanie znajdziesz na www.pdaclub.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 polecam motorole A1000 albo A1010. To jest telefon ale niech cie to nie zmyli. Jset to totalnie wypasiony handheld z poteznym ekranem dotykowym rysikiem GPS`em modulem GSM, bluetoothem, oczywiscie slot na dodatkowa karte pamieci. www na tym sprzecie to nie problem. No i nie obrastasz w niepotrzebne gadżety bo masz w tym telefon aparat fotograficzny odtwarzacz filmow divix (wyglada to REWELACYJNIE) odtwarzacz mp3, oczywiscie word, exel, pdf to chleb powszedni. No i ta rewelacyjna opcja GPS (przy czym nie ma zadnej anteny ten telefon :blink: ) mozesz za friko sie namierzyc w obcym miejscu z dokladnoscia kilku metrow. Generalnie aparat nie ma slabych stron! I nie jest drogi! kosztuje okolo 1200zl! (allegro od supersprzedawcy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...