Linoge Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Wiem ze win nie jest typowo sieciowym systemem, ale potrzebuje program ktory umozliwi mi zdalne zarzadzanie zasobami kompa o stalym ip (obecnie na nim jest serwer ftp) z innego kompa - usuwanie plikow pakowanie kopiowanie na innego kompa itd . Vnc nie wchodzi w gre bo mozliwosci transferu sa za male. Total ma problem z nawiazeniem polaczenia pozatym nie wiem czy jest mozliwosc pracy w trybie wielosesyjnym.W Flashu xp tez wlasnie nie znalazlem takiej opcji. Jedna sesja to zbyt maly transfer. Potrzebuje jakiegos polaczenia totala i flashgeta co proponujecie ? Z gory wielkie dzieki za okazana pomoc :) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 linuxa ..... niestety ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...