Hawk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 TWOJEPC Alternatywa na wc (pod względem ciszy :twisted: :twisted: ) :P :P :P :P :P :P :P :P :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Takie sobie. I tak tandetna konstrukcja bo na 100% od 3/4 wysokosci zeberka sa juz zimne. Jezeli to mialo by dosc groby rdzen a wokol tego zeberka to mialo by to duza wydajnosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ja bym si ebal ze to monstrum sie urwie razem z socketem i zrobi mi dziore w dnie obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ja bym si ebal ze to monstrum sie urwie razem z socketem i zrobi mi dziore w dnie obudowychyba powtarzasz wypowiedz z komentarz pod tamtym opisem... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 to wcale taki dobre nie jest ;) temperatura PROCA chłodzonego tym radiatorem dochodziła nawet do 70 stopni więc zbyt dobrze to nie chłodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ciekawe czy to siem mieści do jakiejś zwykłej obudowy typu codegen :?: :lol: :lol: :lol: fajnie by wyglądał taki radiator wystający z boku radiator 8O . Nowa era moda obudowy: wystające radiatory :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Gdyby doprawic do tego jakies wentylatorki to calkiem oka, a ten wystajacy radiator za obudowe moglby calkiem ciekawie wygladac :D Chociarz calosc przypomina raczej nagrzewnice niz radiator ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ten radiator mialby szanse sie spisywac gdyby byl ~2x szerszy i gdyby mial tak ze 4 heatpipe ale widac tutaj lipke duza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jakieś badziewie. Ja tam wole dobry wiatrak :) Przynajmniej wiadomo, że komp chodzi bo szumi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ja nie wiem jakie ludzie mają haluny na temat tej czysy w kompie ja o tym w ogóle zapominam kiedyś pracowałem 8 miesięcy na wiatraku 60x60x 7000rpm i było ok! teraz mam WC dobrej klasy i alterntywnie titanka 5TB lub DR Thermala VL86 i TI-V77 i na każdym z nich da sie pracować kiedyś spałem przy 7000rpm (ja to szybko zasypiam). Muzyki też sie da słuchać .Ba da sie robić beaty (sam kleje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 mnie tam sie nie podoba i nigdy bym sie na cos takiego nie zdecydowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...