crusader Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Witam Mam od dluzszego czasu problem z odtwarzaniem filmow. I o dziwo dzieje sie to tylko wtedy kiedy leci on z neta. Np. ogladajac filmik na gamespocie badz z sopcasta czy innych tego typu. Kolory sa jakby z innej bajki tzn jakies jaskrawe nic nie pasuje - poprostu nie idzie ogladac takiego czegos. Czytalem troche o tym badz podobnym problemie jednak mi te porady niewiele daly. Probowalem odinstalowywac kodeki i wgrywac fddshow i w raz nic... moze trzeba go jakos poprawnie skonfigurowac. Apropo karty graficznej to taka jak w opisie. Pozdro i dzieki Przed chwila sprobowalem wgrac najnowsze sterowniki od ATI do mojej grafy i to tez nic nie pomogło :( Czekam na porady. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 dzieki za wglad w temat :) Sam juz doszedlem jak, wgralem media playera wersje 10 :D Pa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...