wizardking Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 MAm najwyraźniej kłopot z pompką, jaka pompka jest wymagana na jaką długość modułu ??? Mój ma 40cm długości i woda przepływa 12 razy czyli jakieś 4,8m.... Czy ważne jest na jaką wysokość pompka jest wstanie pompować ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 twój post jest nieczytelny ciężko coś z niego zrozumieć ale jeśli się dobrze domyślam to zamontowałeś do CPC normalną chłodnice więc się nie dziw że to ci nie działa to tak jak byś skrzyżował konia z kotem :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 On ma CPC :?: Naczytał sie pewnie o roznych bulgulatorach, dyszach itd, a teraz sam nie wie, o co mu chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 no coś takiego jest napisane w sygnaturze to chyba ma no tylko niech uważa bo te dysze mogą mu chłodnice przedziurawić :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 bix3 i cpc nie wierze :) o co ci chodzi z ta długoscią modułu (długosć chłodnicy)? Jeśli chcesz podpiąć tą chłodnice pod cpc to daruj sobie, jesli natomiast składasz nowe wc, to mysle ze hydor l20 spokojnie sobie z ta chłodnicą poradzi, jesli masz wiecej kasy to pompka cwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 bix3 i cpc nie wierze :) o co ci chodzi z ta długoscią modułu (długosć chłodnicy)? Jeśli chcesz podpiąć tą chłodnice pod cpc to daruj sobie, jesli natomiast składasz nowe wc, to mysle ze hydor l20 spokojnie sobie z ta chłodnicą poradzi, jesli masz wiecej kasy to pompka cwua ja tam polecam coolrivera za ~100zł na 12V :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...