niemiecss Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Mam w domu dwie karty geforce 6600gt (asus, galaxy). Mam zamiar kupić jedną z nich ale jest problem w gierkach doom i quake4 już przy filmikach firmowych obraz się kaszani (poziome białe kreski mrugają po ekranie) i pokaz slajdów grać sie wogóle nieda. w far cry zato grafika jest wybrakoowana jakś taka żarówiasta brakuje odbić wody itp czego to może być wina. sterowniki mam 81.95 (na innych też sprawdzałem). W grze fear wszystko elegancko chodzi i wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Jka gry masz piraty to wiadomo dlaczego... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 podaj reszte konfiguracji, jaka płyta, zasilacz itp... wcześniej miałeś jakąś kartę od ATI ? jeśłi tak to wywal stare sterowniki od niej DriverCleaner'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...