ernik Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 moj konfig: Amd barton xp-m 2500+/3200+ abit nf7-s 1gb kingston gecube 9550xt poniewaz obecnie mozna kupic gf6600gt ok. 600zl czy warto jeszcze sie pakowac w karte na agp? i w zwiazku z tym mam dwie opcje do wyboru: 1. kupic teraz dobra karte na agp czyli jakis gf6600gt, a przesiadke na pci-e zrobic kolo wrzesnia 2006 2. nie kupowac karty a przesiadke na pci-e zrobic kolo marca 2006 co bedzie najrozsadniejsze? biorac pod uwage rozsadne granie i nie wydawanie niepotrzebnie kasy... prosze o opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Bierz karte! W przyszlym roku zadebiutuje nowa podstawka AMD i wtedy bedzie cos wiecej wiadomo :-| Komp na razie masz ok po wymianie grafy dostanie kopa...za rozsadna cene :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) poniewaz obecnie mozna kupic gf6600gt ok. 600zl czy warto jeszcze sie pakowac w karte na agp? i w zwiazku z tym mam dwie opcje do wyboru: 1. kupic teraz dobra karte na agp czyli jakis gf6600gt, a przesiadke na pci-e zrobic kolo wrzesnia 2006 2. nie kupowac karty a przesiadke na pci-e zrobic kolo marca 2006 co bedzie najrozsadniejsze? biorac pod uwage rozsadne granie i nie wydawanie niepotrzebnie kasy... prosze o opinie Miałem podobny dylemat i mimo że mam gorszego kompa, to wybrałem opcję pierwszą bo: - wchodzi nowa podstawka AMD - AMD (intel pewnie też) chce upowszechnić wielordzeniowe procki, zaraz po tym pojawi się masa softu kożystającego z tej technologii, a co z tym idzie dostającego dwu lub więcej krotnego kopa, a to już coś jest ;) - Nie wiadomo jakie będą wymagania konwersji gier z PS3 (wymagania konwersji z X-Pudła360, po NFS MW i CoD2 (dx9) a szczególnie po tym drugim, widać że są niemałe i dzisiejsze kompy mid range mają z nimi problemy, a PS3 ma być ponoć mocniejsze) - GF6600GT to pożądna karta za niewielkie pieniądze. - moja poprzednia karta była jeszcze coś warta i wymiana mnie nie kosztowała wiele, swoją też pewnie teraz jeszcze sprzedasz. Co do rozsądnego grania to na GF6600GT nowe gierki (FEAR, Q4, NFSMW) zasówają dobrze w wysokich detalach 1024x768 i fraps wartości poniżej 25fps w w.w. gierkach włąściwie nie pokazuje. Edytowane 10 Grudnia 2005 przez M4TEUSZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 AMD (intel pewnie też) chce upowszechnić wielordzeniowe procki, zaraz po tym pojawi się masa softu kożystającego z tej technologiie tam, tak szybko to to nie bedzie, najpierw musi pojawic sie Vista - jako podstawa, bo zdaje sie ze XP-ek nie obsluguje 2 rdzenii ? czyli mysle ze tak naprawde dopiero rok 2007 bedzie nalezal do 2-rdzeniowcow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pewno ze obsluguje pod warunkiem ze masz Profesionala a nie Home edition:] a co do tematu jak bym bral do Twojego kompa tą grafe! albo x800gt ale to juz wyzszy wydatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...