MacieX Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ykhm.....na bank każdy z was wie jakie wiatraczki montowane są w zasilaczach...mój jeden zasilacz się spalił i wykręciłem z niego wiatrak a potem zrobilem zasilanko do waitraczka-działa.....teraz tylko pytanie czy opłaca się zrobić coś w stylu wysięgnika nad kości ram-u i zamontować tam mój wiataczek :) Czy takie chłodzenie ramu moze byc ?? (aktualna temp. ramu 35 stopni w porywach 37):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 na pewno. takie chłodzenie musi zdać egzamin :D:D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zawsze cos może nie da to oszałamiających efektów ale napewno będzie chłodniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Gdzie sie sprawdza temperaturke ramu,ze tak lamersko zapytam :) Mysle,ze cos to powinno dac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 opłaca się jak podnosisz ostro napięcie dla ramów albo ostro sie grzeją bo masz wysoki fsb... przylukaj adres http://www.overclockers.com/tips1003/index02.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Wydaje mi sie ze sam wentyl to malo :? Trzebaby zalozyc na RAMy heatspreadera na przyklad takiego : Thermaltake A1414+ klej 85 CT Gratis brutto PLN: 49 zamiast 52 i to dopiero potraktowac wentylem. W taki sposob mozna spodziewac sie jakiejs wydajosci tego chlodzenia. Zreszta Thermaltake juz takie cos produkuje : Thermaltake Active Memory Cooling Kit brutto PLN: 58 Szczegoly tutaj => Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 WOW!!! A ile takie cuś kosztuje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 MacieX - LOL - Co w tym extremalnego ?? Rozumiem jakiegoś bloki WC/FC/N, ale to? Najzwyklejsze chłodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 wejdz sobie na stronke 4maxa i popatrz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 jaka ta strona?? a jaka ta cena?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 scibi - ślepy? :P reed wszystko opisał i dał nawet linka do 4Max.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 uuuuuuuuu...tak mi wstyd... I'm so sorry. Czytałem już posty świeższe od mojego nie sprawdziłem z edytowanych... tak mi wstyd. przepraszam i już się nie powtórzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Gdzie sie sprawdza temperaturke ramu,ze tak lamersko zapytam :) Mysle,ze cos to powinno dac.. Odpowie mi ktos? Fajne te radiatorki na ramy. Jak bede mial kasiorke to sobie sprawie takie niebieskie :twisted: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jak to gdzie? Termometr w łapę i mierzysz. Nie licz na ro, że znajdziesz pomiar w BIOSie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 MacieX - LOL - Co w tym extremalnego ?? Rozumiem jakiegoś bloki WC/FC/N, ale to? Najzwyklejsze chłodzenie.Moze dla ciebie ale to bedzie moje pierwsze chlodzonkozlozone z zasilaczaq do telefonu kom. (alcatel) wiatraka i wlasnego prowizorycznego wysiegnika aluminiowego przykreconego do czesci obudowy z pl.gl. wygladajacego jak latarnia---das ist extreme latarnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 sorry zapomnialem dopisac o wszystkich tych rzeczach typu zasilacz komórkowy itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 kshanee sie fotka i musze wstawiac jakies zastepcze shayzy...efff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 OT : naucz sie edytowac posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...