gorzkim Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Witam! Chciałbym sie dowiedziec jakie typy pameci mogłbym włożyć do płyty głownej http://old.a.pl/produkty/?gr1=47&gr2=29&id=18&katprod= Chodzi mi głownie o możliwie jak najnowsze i takie abym mogl w przyszlosci przelozyc je do nowszej płyty. Edytowane 11 Grudnia 2005 przez gorzkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 wydaje mi sie ze tylko mozesz do niej włozyc SDRAMY :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Sdramy i to 1 jednostronne (bx). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Witam! Chciałbym sie dowiedziec jakie typy pameci mogłbym włożyć do płyty głownej http://old.a.pl/produkty/?gr1=47&gr2=29&id=18&katprod= Chodzi mi głownie o możliwie jak najnowsze i takie abym mogl w przyszlosci przelozyc je do nowszej płyty. przepraszam, pomylilem sie i spisalem zla plyte. ta lyta to ASUS A7A która ma dwa gniazda pamięci DDR 2 i trzy SDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Nie ddr2 tylko normalne ddr ;). Wejdą każde ddr (tyle że będą wolniej pracować). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Nie ddr2 tylko normalne ddr ;). Wejdą każde ddr (tyle że będą wolniej pracować).Dzięki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...