oldskul Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Witam, wymiękam totalnie. Miałem zainstalowanego Daemona 3.47, później zachciało mi się zainstalować alhohola 120% i podczas instalki sypały błędy 25001 i 25009. Następnie odinstalowałem daemona i po raz kolejny alkohola 120% intsalowałem, bezskutecznie. Wyczyściłem reg cleanerem wpisy z Alkohola, Daemona, w rejestrze za cholerę nie mogłem wirtualnych napędów usunąć. Normalnie w Mój Komputer, nie mam wirtualnych. Przed Uninstall Daemona napędy odmontowałem. A teraz jak chcę instalować daemona czy alkohola mam taki błąd: Pomocy ludzie ! UPDATE PIPCZE, ROBIĘ FORMATA ! PO INSTALCE SP2 TEŻ TO SAMO. NAWET FOOBAR NOWA BETA NIE TRYBI NA SP2. WINSHIT ; / Edytowane 11 Grudnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Znalazłem coś takiego http://www.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?t=603 btw Nie lepiej zrobić obraz płyty i wirtualny dysk Alcoholem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpavlo Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam Wiecie może jaki program lub jaki dodatek do deamon tools pozwala na dołączanie obrazu płyty Automatycznie po wybraniu przykładowej GRY ? bez robienia dodatkowych wirtualnych napędów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Chodzi Ci coś o pokroju Antiblaxx'a? Z jego menu możesz wybierać obrazy do mountowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...