FumFel_20 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Siema Chciałem odblokować swego antka ale on jest na gwarancji.Mam paste srebrną która jest bardzo krucha, jak odblokowywałem ją durona to lekko palcem szurnąć i po połączeniu.Ale mam pytanie związane z wypełnianiem dołków po laserze.wiem że do tego trzeba urzyć kleju (super glu).Ale czy to niebędzie widoczne?W razie czego czy istnieje sposów na usunięcie tego kleju jak proc się skopci, żeby w serwisie czegoś nie wykryli?A może jak klej jest w ych dołkach to jest niewidoczny?? Dzieki za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Siema Chciałem odblokować swego antka ale on jest na gwarancji.Mam paste srebrną która jest bardzo krucha, jak odblokowywałem ją durona to lekko palcem szurnąć i po połączeniu.Ale mam pytanie związane z wypełnianiem dołków po laserze.wiem że do tego trzeba urzyć kleju (super glu).Ale czy to niebędzie widoczne?W razie czego czy istnieje sposów na usunięcie tego kleju jak proc się skopci, żeby w serwisie czegoś nie wykryli?A może jak klej jest w ych dołkach to jest niewidoczny?? Dzieki za odpowiedź Sorry musze to napisac - masz wszystko w FAQ. Pomyslunku troche prosze, a co do kleju to mozna go zastapic biala pasta silikonowa. Patrzajta do FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 SZUKAJ i FAQ :!: :!: A nie jestes nowy wiec nic Cie nie usprawiedliwia :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja sobie tak myśle że może zalepić plasteliną, łatwo bylo by ją wyjąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja sobie tak myśle że może zalepić plasteliną, łatwo bylo by ją wyjąć Do [gluteus maximus], bylo juz o tym. Plastelina Ci sie rozplynie pod wplywem dosc wysokiej temperatury na procku i niczym francy nie zmyjesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zamiast plasteliny uzyj bialej pasty silikonowej (takie g**** za pare zetow). U mnie dziala i sie glanco zmywa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Ja sobie tak myśle że może zalepić plasteliną, łatwo bylo by ją wyjąć Do [gluteus maximus], bylo juz o tym. Plastelina Ci sie rozplynie pod wplywem dosc wysokiej temperatury na procku i niczym francy nie zmyjesz. Może, ale ja tak mam od pół roku i jak niedawno sprawdzalem to sie wyciągnęła normalnie(ja mam napięcie zmienione) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Chociaż chyba zmienie ją na sylikon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zamiast plasteliny uzyj bialej pasty silikonowej (takie g**** za pare zetow). U mnie dziala i sie glanco zmywa :DU mnie tez! Tak jest najprosciej i najlatwiej zmyc wszystko w razie wtopy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zamiast plasteliny uzyj bialej pasty silikonowej (takie g**** za pare zetow). U mnie dziala i sie glanco zmywa :DU mnie tez! Tak jest najprosciej i najlatwiej zmyc wszystko w razie wtopy Chyba też tak zrobie, jak mówicie że to lepsze jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 kurna przeglądam to forum codziennie i niewidziałem posta który by miał taki sam problem co ja :) Jeszcze raz sory chłopaki.... Silikon?Ogulnie nieznam sie na silikonie.Ostatnie takim przezroczystym przyklejałem takie listewki plastikowe do ściaby i trzymał jak skała, więc??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 kurna przeglądam to forum codziennie i niewidziałem posta który by miał taki sam problem co ja :) Jeszcze raz sory chłopaki.... Silikon?Ogulnie nieznam sie na silikonie.Ostatnie takim przezroczystym przyklejałem takie listewki plastikowe do ściaby i trzymał jak skała, więc??? Chodzi o paste termoprzewodzaca silikonowa biala , nie pamietam czy to jest typ C czy H , ale chyba H reszta na FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...