Skocz do zawartości
FumFel_20

Odblokowanie antkaxp

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

Chciałem odblokować swego antka ale on jest na gwarancji.Mam paste srebrną która jest bardzo krucha, jak odblokowywałem ją durona to lekko palcem szurnąć i po połączeniu.Ale mam pytanie związane z wypełnianiem dołków po laserze.wiem że do tego trzeba urzyć kleju (super glu).Ale czy to niebędzie widoczne?W razie czego czy istnieje sposów na usunięcie tego kleju jak proc się skopci, żeby w serwisie czegoś nie wykryli?A może jak klej jest w ych dołkach to jest niewidoczny??

Dzieki za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema

Chciałem odblokować swego antka ale on jest na gwarancji.Mam paste srebrną która jest bardzo krucha, jak odblokowywałem ją durona to lekko palcem szurnąć i po połączeniu.Ale mam pytanie związane z wypełnianiem dołków po laserze.wiem że do tego trzeba urzyć kleju (super glu).Ale czy to niebędzie widoczne?W razie czego czy istnieje sposów na usunięcie tego kleju jak proc się skopci, żeby w serwisie czegoś nie wykryli?A może jak klej jest w ych dołkach to jest niewidoczny??

Dzieki za odpowiedź

Sorry musze to napisac - masz wszystko w FAQ. Pomyslunku troche prosze, a co do kleju to mozna go zastapic biala pasta silikonowa. Patrzajta do FAQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie tak myśle że może zalepić plasteliną, łatwo bylo by ją wyjąć

Do [gluteus maximus], bylo juz o tym. Plastelina Ci sie rozplynie pod wplywem dosc wysokiej temperatury na procku i niczym francy nie zmyjesz.

Może, ale ja tak mam od pół roku i jak niedawno sprawdzalem to sie wyciągnęła normalnie(ja mam napięcie zmienione)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast plasteliny uzyj bialej pasty silikonowej (takie g**** za pare zetow). U mnie dziala i sie glanco zmywa :D

U mnie tez! Tak jest najprosciej i najlatwiej zmyc wszystko w razie wtopy

Chyba też tak zrobie, jak mówicie że to lepsze jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurna przeglądam to forum codziennie i niewidziałem posta który by miał taki sam problem co ja :) Jeszcze raz sory chłopaki....

Silikon?Ogulnie nieznam sie na silikonie.Ostatnie takim przezroczystym przyklejałem takie listewki plastikowe do ściaby i trzymał jak skała, więc???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurna przeglądam to forum codziennie i niewidziałem posta który by miał taki sam problem co ja :) Jeszcze raz sory chłopaki....

Silikon?Ogulnie nieznam sie na silikonie.Ostatnie takim przezroczystym przyklejałem takie listewki plastikowe do ściaby i trzymał jak skała, więc???

Chodzi o paste termoprzewodzaca silikonowa biala , nie pamietam czy to jest typ C czy H , ale chyba H

reszta na FAQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...