Skocz do zawartości
heath

Torba Na Laptop Z Ekranem Panoramicznym 15,4''

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kupilem sobie acerka 1694 i mam problem ze znalezieniem na niego odpowiedniej torby.

Wlozylem go do torby po niepanoramicznej toshibie i dziwnie to wygladalo:

z boku nie mialem miejsca na kabelki i zasilacz a zamiast tego mialem za duzo mijsca u gory i na dole torby przez co laptop moze troche latac przy przenoszeniu:

-------------------------||------------------| k |||				  | a |||	toshiba	   | b|||				  | l |||				  | e |===================------------------------------|					   || --------------------- |||					 ||||	acer			 ||||					 ||||					 ||===================-----

jak wloze do torby acera to ani z boku ani u gory nie mam miejsca na kable, musialbym kupic grubsza torbe z wieksza iloscia kieszeni czyli poniesc wyzsze koszty:(.

Czy sa torby przeznaczone specjalnie na laptopy z ekranami panoramicznymi? Tzn:

albo wymiarow dokladnie na laptop + kieszenie na kable

lub na tyle duze ze mozna obok siebie zmiescic laptopa i kable.

Z gory dzieki za odpowiedzi!!![/code]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG - człowieku - zastanów sie o co Ty pytasz- czy ktoś aby podać Ci odpowiedz ma przejsc sie po sklepach i Ci odpowiedziec ?? - nie prosciej przejsc sie do MM i zobaczyc te "kilka" toreb które tam wisza ??

Nie widzialem jeszcze sklepu komputerowego w ktorym sprzedaja notebooki a nie mają do nich odpowiednich tereb.

PS. czy ludzie juz teraz wszystko beda załatwiac przez forum ? - a czy jest to, a czy jest tamto, a czy da sie to i tamto, a moze tylko cos tam ;/

No Offence ale to zakrawa na totalne lenistwo :/

Edytowane przez BuBu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sie stary sklada ze bylem w MM, Saturnie i kilku innych, mam tez torbe toshiby na inny komputer(zreszta jak juz pisalem).

W MM i Saturnie torby sa watpliwej jakosci i nie jest ich wiele. Najwiekszy wybor jest w sklepach niternetowych ale nie moge tych toreb obejrzec na zywo. Wszedzie pisze ze np na laptopy z ekranem 15,4''.

Chcialem tylko spytac ludzi czy sa jkies torby spcjalnie na laptopy z ekranami panoramicznymi bo w zwyklych sklepach takowych nie widizalem a w internetowych nie pisze na jakie laptopy sa te torby.

Ale jak widac niektorzy po prostu lubia wyladowywac nerwy na forum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za problem kupic torbe na panoramiczny lap 15,4". Znajoma do VAIO kupila Targusa - sa dwie kieszenie w tym jedna duza kwadratowa, druga podluzna - w sam raz na podluzny zasilacz. Oprocz tego sa kieszenie na CD i jedna wielka kieszen na instrukcje i co tam sobie czlowiek wymarzy ;)

Sam mam torbe Fujitsu Siemens - po prawdzie to Dicota. Nawet biorac fakt, ze byla w komplecie z lapem musze stwierdzic, ze jakosc wysoka i calkiem poreczna.

Wszystkie ww mozna powiesic na ramieniu na pasku - odczepiany.

Edytowane przez limerro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do swojego lapka zakupiłem torbę MAXDATA.Torba teoretycznie do lapków MAXDATY, ale pasuje do mojego Acera elegancko, jest poręczna. Zważając na cenę zapłaconą W SKLEPIE w Łodzi, na Piotrkowskiej (64 PLN SIC!!!! :blink: ), gdzie jak wiadomo nie jest tanio nie boję się użyć określenia rewelacja :lol: .Więc może poszukaj u dystrybutora MAXDATA na Twoim terenie??? Może coś niedrogo szarpniesz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...