waldemas Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 nowa nagrywara czyta wszystko a nie chce nagrać dvd i nie widzi płyt esperanzy dvd+ w czym problem??????? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Te nagrywarki są coś nie tego. Jeśli system masz świerzy, to spróbuj nowszego firmware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemas Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Już wiem w czym problem plyty esperanza sa do d... kosza a tam gdzie kupiłem mówią że zwrotów reklamacyjnych nie przyjmują(15 zł poszlo!) w przyjaznym sklepie powiedzieli że już od dwóch miesięcy zrezygnowali z nich bo były z nimi kłopoty. a w pierwszymsklepie opychaja wadliwy towar wziełem media-store i idzie jak burza bez problemu i powiedzieli jak problem to płytka z powrotem tylko bez rys wniosek.: patrz gdzie i co kupujesz UWAGA :na esperanza dvd :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 A powiem wam ciekawą sprawe własnie z plytkami mediastore'a mam benq1640 i co ciekawe nagrywam na niej mediastore'a dvd+r i na moim starym samsungu dvd działa bez problemu a nagrywam tdk dvd-r a niby dvd-r bardziej kompatybilne są i nic z tego samsung nie czyta widzi ale nie czyta :D ale lipa ps.powiedzcie mi jak to jest ze jak zaczynam zgrywac cos z plytki dvd na dysk to zaczyna od maksymalnej predkosci czyli np 20MB a na koncu schodzi do 10MB jesli dobrze pamietam jak sie zgrywalo cd to zawsze sie rozpędzało i na końcu było szybciej czy u was też tak jest sprawdzam sobie jak kopiuje pod windows commanderem zazwyczaj kopiuje filmu i na calej plytce sa filmy wiec nie jest to cos w stylu ze male pliczki czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...