Skocz do zawartości
waldemas

Lg 4165 Nie Widzi Płyt

Rekomendowane odpowiedzi

Już wiem w czym problem plyty esperanza sa do d... kosza a tam gdzie kupiłem mówią że zwrotów reklamacyjnych nie przyjmują(15 zł poszlo!) w przyjaznym sklepie powiedzieli że już od dwóch miesięcy zrezygnowali z nich bo były z nimi kłopoty. a w pierwszymsklepie opychaja wadliwy towar

wziełem media-store i idzie jak burza bez problemu i powiedzieli jak problem to płytka z powrotem tylko bez rys

wniosek.: patrz gdzie i co kupujesz UWAGA :na esperanza dvd :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiem wam ciekawą sprawe własnie z plytkami mediastore'a

mam benq1640 i co ciekawe nagrywam na niej mediastore'a dvd+r i na moim starym samsungu dvd działa bez problemu

a nagrywam tdk dvd-r a niby dvd-r bardziej kompatybilne są i nic z tego samsung nie czyta widzi ale nie czyta :D

ale lipa

ps.powiedzcie mi jak to jest ze jak zaczynam zgrywac cos z plytki dvd na dysk to zaczyna od maksymalnej predkosci czyli np 20MB a na koncu schodzi do 10MB

jesli dobrze pamietam jak sie zgrywalo cd to zawsze sie rozpędzało i na końcu było szybciej

czy u was też tak jest

sprawdzam sobie jak kopiuje pod windows commanderem

zazwyczaj kopiuje filmu i na calej plytce sa filmy wiec nie jest to cos w stylu ze male pliczki czy cos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi