daro0info Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 potrzebuje wgrac to "COS" biostar bios niby jest to w dziale bios ale ich wlasny flasher nie przyjmuje tego pliku (srodkowy)... jak to wgrac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Sciagasz plik, klikasz prawym przyciskiem i rozpakowujesz tego exe. Zmieniasz nazwe pliku ktory Ci sie wypakuje z bs na bin i sobie wgrywasz awdflashem, uniflashem lub flasherem dostepnym w biosie. Wiec z czym dokladnie masz problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro0info Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 hmmm powiedziano mi wlasnie zeby nie zmieniac nazwy na bin... a ja sam nie wiem bo pierwszy raz zmieniam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 To bez roznicy czy zmienisz czy nie bo wgrywasz zawartosc pliku, a nie nazwe. Sciagnij sobie: http://www.abitfaq.it/Files/drdflash.exe uruchom i samo sie nagra na dyskietke, dograj na nia plik z biosem oraz awdflash. Nastepnie uruchom z niej komputer i wpisz: awdflash twojplikzbiosem kopia.bin /sy /py Oczywiscie za twojplikzbiosem wstawiasz nazwe tego wypakowanego pliku z biosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...