Itam999 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Jak w Temacie zastanawiam sie co wybrac , a dokladniej miedzy dwoma monitorami LCD ; 19" Samsung 913N Czy 17" Samsung 173P+ ? jak mozecie to podajcie za i przeciw , (moze macie jakies inne ciekawsze propozycje) wszystkie opinie beda mile widziane :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Dla mnie sprawa bezdyskusyjna.173P+ bez porównania lepszy pod każdym względem (kąty widzenia,kolory,kontrast,jakość czerni,podświoetlenie matrycy,ostrość czcionek,no i desgn),mimo,że mniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 a ja bym wzial na twoim miejscu 770P... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Miałem dokładnie taki sam dylemat ;] 913N czy 173P+ Odpowiem ci krótko... 173P+ stoi na parapecie... :) Zadecydowała jakość i to że rozdzielczość jest ta sama tylko pixele w 19" są wieksze przez co obraz jest większy (lecz mniej szczegółowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 z tych dwóch lepszy będzie ten na matrycy PVA, chyba że interesują cię tylko szybkie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzooma Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ja gram w wolfsteina i nie mam żadnych smużeń na 173P+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 a ja bym wzial na twoim miejscu 770P...dla mnie 770P wyglada BEZNADZIEJNIE (obraz na ekranie duzo lepiej) - w srodku te same flaki co w 173P plus. ale to kwestia gustu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itam999 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) w srode jade po 173p+ :] ... Edytowane 20 Grudnia 2005 przez Itam999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...