Mazzi Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 mieszkam w jednym z lubelskich akademikow. lubman chyba nas na ten rok akademicki uszczesliwil jakimis ograniczeniami, bo transfery, ktore teraz mam na p2p sa po prostu choro male w porownaniu z tamtym rokiem... jest strasznie :/ ale nie o tym chce mowic. otoz jak mam wlaczonego dc++ i downl mam na poziomie 50kb/s zas upload porownywalnie, wtedy strony www praktycznie nei chca sie wlaczyc... w czym jest problem? dc++ ustawic na inny port czy co, nie mam zadnego pomyslu, jedynie taka zaleznosc zauwazylem. aha, podziekowania dla ludzi z lubmana !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 lol normalne cale pasmo zajete wiec z jakiej racji mialyby stronki ladowac sie normal v>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 lol normalne cale pasmo zajete wiec z jakiej racji mialyby stronki ladowac sie normal v>? jasniej, jak cale pasmo? druga sprawa, ze w ubieglym roku transfer potrafil przekraczac grubo 1MB/s, szczegolnie jak z sieci akademickiej szlo, i wszystk obylo ok... czy az tak ucieli transfery czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 To, że nie możesz przeglądać stron podczas ściągania to kwestia tego, że łącze jest "zatkane". Pakiety odpowiedzialne za kontrolę przepływu danych są wysyłane z niższym priorytetem, gdzie powinny mieć najwyższy priorytet (właśnie po to, aby np. strony internetowe chodziły należycie). Program, który to zmienia to np. cFosSpeed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 To, że nie możesz przeglądać stron podczas ściągania to kwestia tego, że łącze jest "zatkane". Pakiety odpowiedzialne za kontrolę przepływu danych są wysyłane z niższym priorytetem, gdzie powinny mieć najwyższy priorytet (właśnie po to, aby np. strony internetowe chodziły należycie). Program, który to zmienia to np. cFosSpeed. thnx za konkretna odp. zaraz sprobuje dorwac tego progsa i zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 thnx za konkretna odp. zaraz sprobuje dorwac tego progsa i zobaczymy :) dalej d@pa :mur: chyba o transferach z ubieglego roku akademickeigo trzeba zapomniec... strasznie dziala ten net i nci nie mzona poradzic, z tego co mwoia na miasteczku akademickim jest to samo, wiec cosik lubman pooral :mur: Podziekowania dla ludzi lubmana :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...